De artikelen van de organisatie Al Haqiqa zijn verplaatst naar een eigen blog, nl. AlHaqiqa-Mediation, volg deze link: www.alhaqiqa-mediation.blogspot.com

zaterdag, juli 14, 2007

En hij gaat maar door en kent geen reces in zijn levensdoel

Hij flikt het weer, elke keer haalt hij de voorpagina, Geert Wilders en natuurlijk weer over de rug van de Moslims. Hij neemt geen vakantie, want hij wil maar een doel bereiken: schoppen tegen de Islam en liefst ook nog alle Moslims het land uit.

Deze week kwam ze weer eens naar buiten, de PVV, bij monde van haar fractievoorzitter, het blonde toonbeeld en de bewaker van onze christelijk-joods-humanistische maatschappij. Echt waar, zo’n man moet een onderscheiding krijgen,een lintje, een vetleren medaille en ik ga hem voordragen. Zoals hij bezeten zijn taken uitvoert, niemand doet het hem dat na. Elke dag doet hij zijn Groene Boekje open en kijkt in welke deel van de samenleving hij nog niet getrapt heeft tegen de Islam of individuele Moslims. En hij gaat door, zijn hele programma is doorspekt van deze plannen.

Eerst moesten de hoofddoeken ontgelden, want een hoofddoek kan niet in de Nederlandse maatschappij. Het zou een teken zijn van onderdrukking van de vrouw. Ondertussen heeft de goede man nog nooit een vrouw gevraagd die een foulard draagt of ze dit doet onder dwang of ze het zelf wil. Kleinigheidje zullen we maar denken. Terwijl er ook nog steeds Nederlandse vrouwen zijn die een hoofddoek dragen.

Vervolgens het tweede paspoort, want een tweede paspoort kan al helemaal niet. Hoe haalt men het in het hoofd om dat te doen? Ook hier heeft de blonde roeper niet verder gekeken dan zijn neus lang is. Er zijn landen die hun onderdanen – waar ze ook wonen – verboden hebben om hun nationaliteit af te staan. Daar kan een individu niet veel aan veranderen. Maar d’n Geert wil dit onderwerp alleen maar bij niet-westerse allochtonen bespreken en zeker niet bij Nederlanders die in het buitenland wonen, maar ook niet bij Argentijnen. Want dat zijn geen Moslims.

De Islamitische scholen voldoen volgens de voorman van de PVV ook niet en dan ook maar alle Islamitische scholen, want dat maakt indruk, als je dat zegt. Terwijl in bv. in Utrecht een Islamitische school staat met een goede naam, zonder enige vorm van problemen en zonder achterstand. Maar ja, dat is, aan de ander kant, weer goed nieuws en dat kan hij nu even niet gebruiken.

Dus op naar het volgende onderwerp: het algehele verbod op de Burqa en de niqaab. Dit zijn wederom voorbeelden – volgens de PVV – die de onderdrukking van de vrouw tonen. Nu vraag ik me toch af, of dit echt waar is. Als een vrouw een Burqa draagt, wordt ze dan onderdrukt? Volgende vraag is, hoe vaak komt het nu dan voor in ons land? Honderden of duizenden vrouwen die zo’n tent dragen? Nee, u gelooft het niet, er zijn 20 … Maar volgens d’n Geert zijn er dat wel 25 te veel.
Echter wat me dan weer zo mateloos verbaast, er is al meer dan een jaar een wet op de identificatie. Waarom wordt die niet beter en breder toegepast, waarom wordt die wet niet gehandhaafd? Maar ja, dan heeft de opperblonde niets meer om te schoppen.

In een interview met Elsevier (publicatie 4 april 2007)wordt gemeld dat met de tsunami niet de mensen (lees Moslims) worden bedoeld, maar bedoeld werd de tsunami van de islamisering, de ideologie dus. Verderop wordt er gemeld dat deze heer Wilders het niet prettig vindt dat er twee Moslims in het kabinet zitten. Als er Moslims zijn die het Nederlanderschap hebben gekregen, mogen ze volgens het blondje niet in het kabinet zitten, sterker nog, Nederlanders, hier geboren uit Nederlandse ouders, maar bekeerd tot de Islam, mogen dat ook niet.

Als je dit nu allemaal op een rijtje zet, en let op: er gaat nog meer komen van deze man, dan vraag ik u eerlijk af, wie is hier de radicalist? Deze man brengt alleen maar radicale ideeën in de publiciteit en is een gevaar voor de verkleining van de kloof tussen Moslims en “onze christelijk-joods-humanistische maatschappij”. Geert Wilders werkt bewust aan het in stand houden van de “wij-zij” cultuur, het in stand houden van de kloof tussen Nederlanders en niet-westerse allochtonen, tussen christelijken en mensen die een ander geloof aanhangen, in dit geval de Islam.

Labels:

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage